Hitta din lokala saluhall

Vi har gjort det lättare för dig att hitta lokala råvaror genom att samla dem i lokala saluhallar. Klicka in på din lokala saluhall för att botanisera bland lokalt odlade frukter och grönsaker.

Berga Bruk
Småland

Berga Bruk gör äppeldrycker med de finurliga namnen Ingridfära, Plingon, Flädererik och Rabarbro. Samt Kitty Kola, Kitty Kool och Folksoda.

Nordisk Råvara

Bland grödorna finns allt i från gråärten, till de smakrika och vackra kulturarvsgrödorna gotlandslins och rättviksärt och den proteinrika lupinbönan.

Saltå Kvarn
Södermanland

Saltå Kvarn är ett ekologiskt matföretag. Vårt produktionssätt är inriktat på hög, naturlig kvalitet och minimal miljöpåverkan.

Holm Gård
Västergötland

Handskalade lökar från Holms Gård, helt utan snittytor vilket ger lång hållbarhet och inga lökmembran som trillar av eller lökar som är halva i påsen.

K&G Foodservice
Skåne

K&G Foodservice är bolaget bakom Köket & Gården, den digitala handelsplatsen för stora som små frukt- och grönsaksodlare.

Ellenholm Vadensjö
Skåne

Nu kan vi njuta av de svenska frilandsodlade jordgubbarna. Ellenholm Vadensjö i Asmundtorp ser till att med olika odlingssätt och sorter se till att vi får en lång säsong med svenska jordgubbar.

Spisa
Skåne

Spisa odlar ekologiska örter och sallader till både restauranger och privatpersoner. Örterna plockas först när en order kommer in, vilket gör att du kan få dem levererade två dagar efter att de beställts.

Steglingegården
Skåne

Steglinge Gård, som drivs av Göran och Gustav Gibrand, har alltid fokuserat på svenska rotfrukter, framför allt KRAV-odlade morötter och rödbetor. Idag har de ett brett utbud av rotfrukter odlade i Kullabygden.

Vidinge Grönt
Skåne

Men egen odling mitt i Skåne av salladssorter som rucola, spenat, mâche och mangold förser de restaurangerna med baby leaf. I blandningar eller var och en för sig.

Everfresh
Skåne

Grön matlagning och inspiration med Marcus Hellmann på Everfresh Foodservice.