Det ska vara lätt att köpa de godaste råvarorna

Med Köket & Gården är det enklare att köpa och sälja prima frukt och grönt. Du som köper vet var din gröda skördats, och vem som odlat den. Och odlaren vet var den kommer ätas. Vi för odlaren och kocken närmare varandra, som det borde vara.

Producenten

Producenten skördar, slaktar, ystar, mjölkar, bakar, plockar eller kokar och lägger sedan upp sina produkter i Saluhallen.

Kocken

Kocken loggar in i Saluhallen, fyller sin inköpslista med produkter från lokala producenter och lägger sin beställning.

Leveransen

Beställningen skickas från producent till matlagaren. Snabbt och med så få mellanhänder som möjligt.
Smart va?

Mer om tjänsten

Vi bryr oss om miljön. Era varor packas noggrant och körs den kortaste och snabbaste vägen mellan er så långt det är möjligt, tillsammans med andra leveranser. Då blir transporten också kostnadseffektiv, vilket alla vinner på. Eftersom vi finns och hanterar varorna lokalt finns förutsättningarna.

Skapa konto

För dig som odlar

 • Priset sätts i samråd med odlaren
  Du bestämmer själv priset på din råvara. Vårt påslag är helt transparent och du vet alltid vilket pris dina kunder betalar.
 • Närmare kunden
  Vi för dig och de som köper dina grödor närmare varandra. Du vet vem som köper dina produkter och de som köper vet att de kommer från just dig. Fritt fram att ringa…
 • Miljösmart
  Vårt mål är att köra så miljösmarta transporter som möjligt. Ett exempel är att vi hjälper dig med samtransporter till alla delar av landet.
 • Allt på ett ställe
  Du lämnar alla dina råvaror på samma plats, och behöver inte åka runt till flera centraler.
 • Tid över till annat
  Du får tillgång till en effektiv logistiklösning och mer tid över till annat. Till exempel en bra dialog med dina nya som gamla kunder.

För dig som beställer och lagar

 • Närodlat och närhanterat
  De lokala råvarorna du beställer behöver inte längre åka halva landet runt för att nå ditt kök.
 • Fullt sortiment av frukt och grönt
  Du beställer dina lokala råvaror samtidigt som övrig frukt och grönt, och får alltihop i samma leverans. Tidsbesparing är bara förnamnet.
 • Lär känna din producent
  Du vet exakt vilken producent du köper dina lokala råvaror från och du kan läsa mer om dem i Saluhallen. Den är dessutom bara ett telefonsamtal eller meddelande bort.
 • Rättvisa priser
  Hos oss sätts priset i samråd med odlaren. Du får prima frukt och grönt till priser som är hållbara och vettiga för alla inblandade.